Ik zoek een nanny

Veel gezinnen voeren 's ochtends en 's avonds een strijd tegen de klok. Voelt uw wekker ook als het startschot van de 100 meter sprint? Daalt uw hartslag ook pas weer nadat de kinderen bij de gastouder, school of crèche zijn gebracht. Dan is een nanny voor u het overwegen waard!

Een goede nanny zorgt voor rust in uw huishouding en dat is fijn voor u én fijn voor uw kinderen. Stelt u zich eens voor hoe uw dag eruit zal zien zodra uw Friese Nanny is begonnen; rustig ontbijten terwijl de kinderen in hun eigen tempo aan de dag beginnen. Tijd voor de ochtendkrant, uw eerste afspraak voorbereiden en dan op uw gemak op pad. Oftewel, rust in huis. Dát is wat Friese Nannies voor u kan betekenen.

Kwaliteit
Kinderopvang hoort van topkwaliteit te zijn; dat verdient elk kind en zeker úw kind. Friese Nannies stelt hoge eisen aan een nanny, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare, lieve, zorgzame en vakkundige oppas.

Een Friese Nanny voldoet aan hoge eisen:
- Zij heeft kennis van de ontwikkelingsfasen van kinderen door haar pedagogische opleiding en achtergrond;
- Zij heeft - vóór ze bij u aan de slag gaat - aan ons een 'verklaring van goed gedrag' overlegd;
- Zij weet hoe ze moet handelen als uw kind gewond is geraakt dankzij haar diploma kinder-EHBO;
- Zij is in staat een veilige, vertrouwde omgeving voor uw kind te creëren;
- Zij stemt opvoedkundige wensen met u af;
- Zij helpt uw kind bij zijn/haar sociale en persoonlijke ontwikkeling.

Kwaliteit wordt beloond
Doordat uw nanny aan deze eisen voldoet, kan zij 'geregistreerd gastouder' worden en kan Friese Nannies haar aanmelden voor het Landelijke Register Kinderopvang. Daardoor ontstaat er voor u als vraagouders recht op kinderopvangtoeslag en krijgt u een (groot) deel van de opvangkosten vergoed. Friese Nannies rekent u graag voor wat voor u de financiële gevolgen zijn wanneer u een nanny inhuurt.

Dienstverlening aan huis
Wanneer u kiest voor een nanny, dan is het belangrijk om te weten dat op deze vorm van samenwerking de regeling 'dienstverlening aan huis' van toepassing is. Durk en Anne van Friese Nannies kunnen u hier alles over vertellen.

Wij gaan voor u aan de slag
Bent u overtuigd van de waarde van een kwalitatief goede nanny? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag op zoek naar de juiste nanny voor uw gezin!