Ik zoek een nanny

Veel gezinnen voeren 's ochtends en 's avonds een strijd tegen de klok. Voelt jouw wekker ook als het startschot van de 100 meter sprint? Daalt je hartslag ook pas weer nadat de kinderen bij de gastouder, school of opvang zijn gebracht? Dan is een nanny voor jou het overwegen waard!

Rust in huis
Een goede nanny zorgt voor rust in jullie huishouding en dat is fijn voor jou én fijn voor je kinderen. Stel je eens voor hoe jouw dat eruit ziet zodra jouw Friese Nanny is begonnen:

  • rustig ontbijten terwijl de kinderen in hun eigen tempo aan de dag beginnen. 
  • Tijd voor de ochtendkrant, je eerste afspraak voorbereiden en dan op je gemak op pad.
    Oftewel, rust in huis. Dát is wat Friese Nannies voor jouw kan betekenen.

Kwaliteit
Kinderopvang hoort van topkwaliteit te zijn; dat verdient elk kind. Friese Nannies stelt hoge eisen aan een nanny, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare, lieve, zorgzame en vakkundige opvang.

Een Friese Nanny voldoet aan hoge eisen:

  • Een nanny heeft kennis van de ontwikkelingsfasen van kinderen door haar pedagogische opleiding en achtergrond;
  • Een nanny heeft - vóór ze bij jou aan de slag gaat - aan ons een 'verklaring van goed gedrag' overlegd;
  • Een nanny weet hoe ze moet handelen als jouw kind gewond is geraakt dankzij haar diploma kinder-EHBO;
  • Een nanny is in staat een veilige, vertrouwde omgeving voor het kind te creëren;
  • Een nanny stemt opvoedkundige wensen met jou af;
  • Een nanny helpt je kind bij zijn/haar sociale en persoonlijke ontwikkeling.


Kwaliteit wordt beloond
Doordat een nanny aan deze eisen voldoet, kan de nanny 'geregistreerd gastouder' worden en kunnen wij de nanny aanmelden voor het Landelijke Register Kinderopvang. Daardoor ontstaat er voor jullie als vraagouders recht op kinderopvangtoeslag en krijgt je een (groot) deel van de opvangkosten vergoed. Friese Nannies rekent graag voor wat voor jullie de financiële gevolgen zijn wanneer je een nanny inhuurt.

Dienstverlening aan huis
Wanneer je kiest voor een nanny, dan is het belangrijk om te weten dat op deze vorm van samenwerking de regeling 'dienstverlening aan huis' van toepassing is. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de belastingdienst, maar natuurlijk kun je ons ook vragen hier meer over te vertellen. We staan graag voor je klaar.

Wij vinden graag de juiste Nanny voor jullie gezin
Ben je overtuigd van de waarde van een kwalitatief goede nanny? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag op zoek naar de juiste nanny voor jouw gezin!