Over Friese Nannies

Friese Nannies is al jaren actief in Friesland en onderdeel van Friese Kleintjes, het betrouwbare adres voor gastouderopvang in Friesland. Een Nannie biedt een flexibele manier van kinderopvang.

Er is een groeiende vraag naar nannies in Friesland. Ouders kiezen er steeds vaker bewust voor om hun kinderen in de eigen woning te laten opvangen. Dat geeft rust in het gezin; 's ochtends en 's avonds hoeft dan niet alles meer in het hoge tempo van de ouders. Ontbijt, tandenpoetsen, wassen, aankleden; een nanny helpt jouw kinderen daarbij zodat ze in hun eigen gangetje aan de dag kunnen beginnen. Rustiger voor ouders én voor kinderen. En onze nannies doen het graag! Doordat Friese Nannies onderdeel is van gastouderbureau Friese Kleintjes, krijg je ook nog eens een (groot) deel van de kosten vergoed.

Friese Nannies helpt ouders en nannies elkaar vinden en zorgt ervoor dat veel administratie van de nannie en de vraagouder uit handen wordt genomen.

Meer weten
Onze bemiddelingsmedewerkers Doeta Aartsma en Rixt Baarsma hebben jarenlang ervaring en helpen je graag bij de bemiddeling of vragen die je hebt. Onze werkwijze is erop gericht zowel nannies als vraagouders zoveel mogelijk te ontlasten. Wij doen dit op een persoonelijke manier.